Fa, műanyag és alumínium REDŐNYÖK JAVÍTÁSA, ÚJ REDŐNYÖK KÉSZÍTÉSE!

REDŐNYJAVÍTÁS AKÁR 1,5 ÓRÁN BELÜL! Gurtnicsere 4.900,-Ft-tól! Reggel 7.00-től hívhat! 06-20/3685-888! Redőnyjavítás Bp. II. III. IV. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Pest megyében!

Redőnyjavítás - Magyarország! 

Csapatunk immár országszerte 10 vidéki nagyvárosban, valamint Budapesten és Teljes Pest megyében végez redőnyjavítás munkákat, gurtnicserét, közel 20 éves redőnyös tapasztalattal.

Országos Munkaterületek:

Redőny javítás Győr, Redőny javítás Székesfehérvár, Redőny javítás Szolnok, Redőny javítás Nyíregyháza, Redőny javítás Debrecen, Redőny javítás Salgótarján, Redőny javítás Szeged, Redőny javítás Pécs, Redőny javítás Miskolc, Redőny javítás Kecskemét.

A redőnyjavítás mára sok otthon lebzselő honfitársunk kedvelt tevékenységévé vált. Nos, ez a kollégánktól származó kijelentés talán túlzás, de annyi mindenesetre bizonyos, hogy sok honpolgár szomszédságában van önjelölt redőnyös, ha redőnyjavítás az elvégzendő feladat.

Mégis jobban teszi, ha ezt a szakmunkát redőnyös szakemberre bízza!

A házilag barkácsolt redőny sérülhet, az otthon végzett házi redőnyjavítás balesetet okozhat (a szétugró rugó) és feleleges időveszteség azoknak, akik csak "megpróbálják" megjavítani a redőnyt. Általános tapasztalat, hogy az efféle redőnyjavítás több kárt okoz, mint hasznot.

Ezért ajánljuk az Ön figyelmébe is redőnyjavítás esetén  munkatársainkat!

Budapesti munkatársaink hirdetéseit eme honlapon kerületekre lebontva találja, vagy hívja egyszerűen központi számunkat a

06-20/3685-888-at!

 

Vidéki munkatársaink elérhetőségei a www.redőnység.hu (www.redonyseg.eu) honlapon tekinthetők meg!

Várjuk hívását!uj_szorolap_nyomdai_redonyseges.jpg

orszagos_szorolap_terv.jpg

Társaságunk alapítójának munkája már a néhai Antall József miniszterelnöksége alatt is a redőnyjavítás volt. Miniszterelnökök jöttek-mentek, mi szorgalmasan cseréltük a gurtnikat, végeztük a redőnyjavítást. Gyakran már reggel hétkor helyszínen voltunk, redőnyjavítás céljából. (Főképp a nyári, kánikulai időszakban, hogy a koradélutáni órákat már kellemes hűvös otthonunkban töltsük, a jól végzett redőnyjavítás után.)

"Az első munka során még nem ment könnyen a redőnyjavítás, hiányzott a rutin! Meg is kérdezte a tulajdonos hölgy, hogy: biztos, hogy meglesz időre a redőnyjavítás? Biztos, válaszoltam. Leizzadtam vele, de meglett a redőnyjavítás. Korábban mindíg segítséggel jártam, így mikor először kellett egyedül redőnyjavítást végeznem, kicsit bizonytalan voltam. De aztán belejöttem, és rutinosan ment a redőnyjavítás!" -mondja szerényen a csapatvezető redőnyjavító....

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 87
Tegnapi: 120
Heti: 207
Havi: 2 504
Össz.: 368 951

Látogatottság növelés
Oldal: Redőnyjavítás Magyarország!
Fa, műanyag és alumínium REDŐNYÖK JAVÍTÁSA, ÚJ REDŐNYÖK KÉSZÍTÉSE! - © 2008 - 2018 - redonyseg.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: redöny javitás 12 - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »