REDŐNY JAVÍTÁS AKÁR MÉG MA! GURTNI CSERE 9.500,-Ft-tól! CÉGEKNEK IS!

CÉGEKNEK, KÖZÜLETEKNEK IS VÁLLALUNK! NYUGDÍJASOKNAK KEDVEZMÉNY! 20/777-1122! REDŐNY KÉSZÍTÉS GARANCIÁVAL! Redőny javítás Bp. II. III. IV. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerület + Pest megye!

 

baleset2.jpg

Szörnyű látvány fogadta kedden este a Kórház utca 7. lakóit. Egy férfi kicsavarodott végtagokkal, vérző fejjel feküdt a ház előtt. A kétgyermekes apuka háromnegyed 6 körül esett ki a 10. emeleti lakásból, majd egy vastag faágat leszakítva csapódott bele a földbe. A 40 éves férfi kedden este az óbudai Kórház utcában esett ki szülei 10. emeleti lakásából. A kétgyermekes apa a zuhanás közben leszakított egy vastag faágat, és a földbe csapódva borzalmas sérüléseket szenvedett. A Velvet úgy tudja, a mentők hosszasan próbáltak küzdeni az életéért, de már nem tudták megmenteni.

„Szabályosan szétszakadt a teste, a fejéből ömlött a vér, valószínűleg betört a koponyája. A mentők hosszasan próbálták újraéleszteni, de ilyen sérüléseket nem lehet túlélni" – idézte fel Velvetnek az egyik lakó.

„A lányom abban a házban lakik. Ő azt mondta, hogy a férfi éppen a redőnyt javította, amikor megcsúszott, és a mélybe zuhant” – mondta el kérdésünkre az egyik közeli bolt dolgozója. A 8. emeleten egy hölgy hallotta is, hogy a zuhanás előtt megreccsent a redőny.

A férfi Szentendrén élt, ezért a legtöbb lakó csak látásból ismerte. Szülei éppen vidéken nyaraltak, amikor a tragédia történt. A férfinak két kicsi gyermeke volt, egyikük az év elején született.

Az Országos Mentőszolgálatnál kérdésünkre elmondták: egy rohamkocsit riasztottak a helyszínre, de a férfi életét a mentők a helyszíni beavatkozás ellenére sem tudták megmenteni.

(2015 július)

(Forrás: hír24; velvet;

http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2015/07/16/redonyszereles-kozben-eshetett-ki-a-tizedikrol-a-ketgyermekes-apa/ 

http://velvet.hu/helyszinelo/2015/07/16/a_tizedikrol_zuhant_ki_a_ketgyermekes_apuka/)Weblap látogatottság számláló:

Mai: 71
Tegnapi: 70
Heti: 472
Havi: 1 401
Össz.: 645 706

Látogatottság növelés
Oldal: A REDŐNYJAVÍTÁS ÉLETVESZÉLYES IS LEHET!
REDŐNY JAVÍTÁS AKÁR MÉG MA! GURTNI CSERE 9.500,-Ft-tól! CÉGEKNEK IS! - © 2008 - 2024 - redonyseg.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »