Fa, műanyag és alumínium REDŐNYÖK JAVÍTÁSA, ÚJ REDŐNYÖK KÉSZÍTÉSE!

REDŐNYJAVÍTÁS AKÁR 1,5 ÓRÁN BELÜL! Gurtnicsere 4.900,-Ft-tól! Reggel 7.00-től hívhat! 06-20/3685-888! Redőnyjavítás Bp. II. III. IV. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Pest megyében!

 

baleset2.jpg

Szörnyű látvány fogadta kedden este a Kórház utca 7. lakóit. Egy férfi kicsavarodott végtagokkal, vérző fejjel feküdt a ház előtt. A kétgyermekes apuka háromnegyed 6 körül esett ki a 10. emeleti lakásból, majd egy vastag faágat leszakítva csapódott bele a földbe. A 40 éves férfi kedden este az óbudai Kórház utcában esett ki szülei 10. emeleti lakásából. A kétgyermekes apa a zuhanás közben leszakított egy vastag faágat, és a földbe csapódva borzalmas sérüléseket szenvedett. A Velvet úgy tudja, a mentők hosszasan próbáltak küzdeni az életéért, de már nem tudták megmenteni.

„Szabályosan szétszakadt a teste, a fejéből ömlött a vér, valószínűleg betört a koponyája. A mentők hosszasan próbálták újraéleszteni, de ilyen sérüléseket nem lehet túlélni" – idézte fel Velvetnek az egyik lakó.

„A lányom abban a házban lakik. Ő azt mondta, hogy a férfi éppen a redőnyt javította, amikor megcsúszott, és a mélybe zuhant” – mondta el kérdésünkre az egyik közeli bolt dolgozója. A 8. emeleten egy hölgy hallotta is, hogy a zuhanás előtt megreccsent a redőny.

A férfi Szentendrén élt, ezért a legtöbb lakó csak látásból ismerte. Szülei éppen vidéken nyaraltak, amikor a tragédia történt. A férfinak két kicsi gyermeke volt, egyikük az év elején született.

Az Országos Mentőszolgálatnál kérdésünkre elmondták: egy rohamkocsit riasztottak a helyszínre, de a férfi életét a mentők a helyszíni beavatkozás ellenére sem tudták megmenteni.

(2015 július)

(Forrás: hír24; velvet;

http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2015/07/16/redonyszereles-kozben-eshetett-ki-a-tizedikrol-a-ketgyermekes-apa/ 

http://velvet.hu/helyszinelo/2015/07/16/a_tizedikrol_zuhant_ki_a_ketgyermekes_apuka/)

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 83
Tegnapi: 120
Heti: 203
Havi: 2 500
Össz.: 368 947

Látogatottság növelés
Oldal: A REDŐNYJAVÍTÁS ÉLETVESZÉLYES IS LEHET!
Fa, műanyag és alumínium REDŐNYÖK JAVÍTÁSA, ÚJ REDŐNYÖK KÉSZÍTÉSE! - © 2008 - 2018 - redonyseg.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: redöny javitás 12 - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »